Advertisement

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman / Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Günaydın Hafta Sonu ... : Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum.

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman / Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Günaydın Hafta Sonu ... : Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum.. Evlilik yıldönümlerini ve sevgililer günü'nü kutlayan çift çıkışta bakın nasıl açıklamalarda bulundu. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Tolgahan sayışman, sevgilisi almeda abazi ile önceki gün kuruçeşme'de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı.

Tolgahan sayışman, sevgilisi almeda abazi ile önceki gün kuruçeşme'de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı. Almeda abazi hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, 2008'de miss globe kainat güzeli seçilen almeda abazi ile. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi evleniyor - 2 - Pudra
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi evleniyor - 2 - Pudra from cdn.pudra.com
2017 yılında dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi çifti ikinci bebeklerini bekliyordu. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var. Tartışmanın büyümesi üzerine almeda abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi. Tolgahan sayışman, sevgilisi almeda abazi ile önceki gün kuruçeşme'de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyata alındı. Beş aylık hamile olan almeda abazi ile eşi tolgahan sayışman'ın paylaştığı bu kare, kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu! Almeda abazi'nin eşi tolgağan sayışman'ın 2 aylık oğlu efehan ile olan fotoğrafı dikkat çekti.

Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu.

Tolgahan sayışman, almeda abazi'le evlendi! Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır. Çağlar çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:tolgahan ile almeda sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum. Ama şükürler olsun ki, kimsenin burnu bile kanamadı. 2017 yılında yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ile evlenmiştir. Tolgahan sayışman, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu almeda abazi'yle evleniyor. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi. Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi.

2017 yılında dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi çifti ikinci bebeklerini bekliyordu. Yan flüt ve kemanlarla karşılanan davetlilerin yerlerini almasından sonra, almeda abazi ve tolgahan sayışman alkışlar arasında terasa geldi. Geçtiğimiz aylarda amerika'da dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi, beyaz show programına katıldı. Tolgahan sayışman, almeda abazi'le evlendi! Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı almeda abazi'yle evlenmeye hazırlanıyor.

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çiftinin bebeği göründü ...
Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çiftinin bebeği göründü ... from im.haberturk.com
Ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon tl kazanacak. Hamilelik döneminde 10 kilo alan güzel oyuncu almeda abazi, benim göbeğim şiştikçe tolgahan'ın baklavaları ortaya çıkıyor dedi. Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu. Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır. 31 ekim 2019, perşembe 13:26 son güncelleme: Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Star tv'de ekrana gelen bir hülya avşar sohbetinin bu haftaki konuğu ünlü oyuncu tolgahan sayışman'dı.

Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Tolgahan sayışman, sevgilisi almeda abazi ile önceki gün kuruçeşme'de bir mekanda kahvaltı keyfi yaptı. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Magazin dünyasının dört gözle beklediği düğün sonunda oldu! Ama şükürler olsun ki, kimsenin burnu bile kanamadı. Almeda abazi, türkiye'de de çok bilinen jarnana şarkısını söylemeye başladı. Nikah, günbatımında otelin terasında kıyıldı. Ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon tl kazanacak. Oyuncu tolgahan sayışman, bir süredir birlikte olduğu almeda aabazi los angeles'da evlendi. Tolgahan sayışman, almeda abazi'le evlendi! Geçtiğimiz aylarda amerika'da dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi, beyaz show programına katıldı. Şarkıya eşi tolgahan sayışman'da eşlik edince seyircilerden büyük alkış geldi! Almeda abazi, geçtiğimiz aylarda eşi tolgahan sayışman'la.

Ama şükürler olsun ki, kimsenin burnu bile kanamadı. Almeda abazi, doğrusu çok korktum, elim ayağım titredi. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Daha sonra taksi çekici ile götürüldü. Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır.

Tolgahan Sayışman Almeda Abazi çiftinin 5 aylık oğulları ...
Tolgahan Sayışman Almeda Abazi çiftinin 5 aylık oğulları ... from isbh.tmgrup.com.tr
Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Almeda abazi, doğrusu çok korktum, elim ayağım titredi. Tolgahan sayışman ile eşi almeda abazi, bir ev aletleri markasından reklam teklifi aldı. Almeda abazi'nin eşi tolgağan sayışman'ın 2 aylık oğlu efehan ile olan fotoğrafı dikkat çekti. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Almeda abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Yan flüt ve kemanlarla karşılanan davetlilerin yerlerini almasından sonra, almeda abazi ve tolgahan sayışman alkışlar arasında terasa geldi. Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi.

Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, 2008'de miss globe kainat güzeli seçilen almeda abazi ile.

Yan flüt ve kemanlarla karşılanan davetlilerin yerlerini almasından sonra, almeda abazi ve tolgahan sayışman alkışlar arasında terasa geldi. Ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon tl kazanacak. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Oyuncu tolgahan sayışman, bir süredir birlikte olduğu almeda aabazi los angeles'da evlendi. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyat oldu. Hamilelik döneminde 10 kilo alan güzel oyuncu almeda abazi, benim göbeğim şiştikçe tolgahan'ın baklavaları ortaya çıkıyor dedi. Almeda abazi hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Star tv'de ekrana gelen bir hülya avşar sohbetinin bu haftaki konuğu ünlü oyuncu tolgahan sayışman'dı. Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum. Almeda abazi, türkiye'de de çok bilinen jarnana şarkısını söylemeye başladı. Tolgahan sayışman almada abazi düğün fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi almeda abazi. 31 ekim 2019, perşembe 13:26 son güncelleme:

Post a Comment

0 Comments